over ons

Woodz Design is gevestigd aan de Caracasbaaiweg. In onze shop blijkt een mix van eigen ontwerpen fabriceren en ideeen van de klanten realiseren een prima combinatie te zijn. Zo inspireren wij onze klanten en vice versa de klanten ons met eigen ideeen. Onze ervaring is dat in de Caribbean blijkbaar vraag is naar originele en vaak europese ontwerpen en modellen.

Het door ons bijhouden van de laatste trends/mode is belangrijk gebleken in het voorlichten en samen ontwerpen van stoelen, tafels, loungebanken en horecameubulair.

Drijvende kracht in deze spil is Ron Meekel, ontwerper en meubelmaker. Het leek mij een geweldig idee om leuke meubels te maken naar behoefte: een winkel/workshop aan een drukke straat waar iedereen zo langs kan wippen om ideeen over te leggen die ik dan weer ter plekke maak en reeds gerealiseerde modellen uit eigen collectie te verkopen, en dat gaat prima.

Inmiddels heeft de horeca van Curacao Woodzz Design gevonden en hele series horecameubulair voor binnen of buiten ontworpen, gemaakt en verkocht.